İnegöl Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde görevli 10 yıllık polis memuru Suat Karabağ'ın cinnet geçirerek beylik silahı ile rastgele ateş etmesi üzerine şehit olan 11 yıllık polis memuru Halil Kazan (35) için Acemler Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Ali İnlek,  şehit polis memuru Halil Kazan'ın babası Mehmet Kazan, ağabeyi Ahmet Kazan, eşi Medine Kazan ve 10 yaşındaki oğlu Bilal Kazan'ın yanı sıra belediye başkanları, kaymakamlar ve çok sayıda polis katıldı.
 
Törende baba Mehmet Kazan ve ağabey Ahmet Kazan'ın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Görevi başında şehit olan polis memurunun eşini ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Duaların ardından şehit polisin cenazesi araca konulurken, Kazan ailesi ve meslektaşları gözyaşlarını tutamadı.
Emniyet Genel Müdür Oğuz Kağan Köksal, şehit olan polisin babasına sarılarak, başsağlığı diledi. Medine Kazan'ın yanına giden Köksal, Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman yanında olacaklarını söyledi.
Şehit polisin ailesine başsağlığı dileyen İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ise, olayın araştırılması için iki başmüfettişin Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirildiğini dile getirdi. Yılmaz, "Bu olaydan dolayı son derece büyük üzüntü duyuyoruz. Biz bir kolluk görevlisiyiz. Adli ve idari işlemler başlatıldı. Konu adli boyutta İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülüyor. İdari soruşturma çerçevesinde genel müdürümüz tarafından 2 polis başmüfettişi görevlendirildi. Ben bu olayın neticesinde hayatını kaybeden meslektaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Cenaze, Balıkesir'in Kepsut ilçesi Serçeören köyüne götürüldü.