İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma güvenlik kamerasına böyle yansıdı. İstanbul Balat'ta meydana gelen ve güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan çatışma görüntüleri kovboy filmlerini aratmadı.

Olay, Fatih Balat Vodine Caddesi ve Ayan Caddesi kesişiminde 29 Eylül günü saat 23.30 sıralarında meydana geldi.Daha önceden aralarında husümet bulunduğu öğrenilen Y.K ve H.S ., iddiaya göre Balat'ta karşılaşarak küfürleştiler.

Küfürleşmenin ardından ayrılan ikiliden Y.K. Vodine Caddesine gelerek bir arkadaşıyla konuşmaya başladı. Bu sırada arkadan gelen H.S. elindeki silahla Y.K.’nın üstüne kurşun yağdırdı. Olayda Y.K ayağından yaralanırken , H.S. kaçarak kayıplara karıştı.

Çatışmadan kısa bir süre sonra olay yerine gelen Fatih Asayiş Büro ekipleri, her iki kişiyi de kullandıkları silahlara el koyarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınarak Fatih Adliyesi’ne çıkarılan iki kişi, ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

GÜVENLİK KAMERASINDA

Bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde Y.K.'nın bir sokağın başında arkadaşı ile konuştuğu görülüyor.

Daha sonra, arkadan koşarak gelen H.S’nin elindeki silahla Y.K.’ye rastgele kurşun yağdırdığı görülüyor.

Tartıştığı kişiye kurşun yağdıran H.S., Y.K.’nin kaçması ve ateş etmesi üzerine bir işyerine girerek yere yatıp ateş etmeye devam ediyor.

H.S.hızla olay yerinden uzaklaşırken, ikinci kameranın görüntüsünde ise Y.K.’nin kaçması ve elindeki silahla ateş etmesi görüntüleri yer alıyor.

Silahlı saldırı sırasında ayağından yaralanan Y.K’nin de ateş ettiği görülen görüntülerde, Y.K. bir süre duvar dibinde bekleyerek daha sonra uzaklaşıyor.