“Bıçak Sırtı” ve “Aşk-ı Memnu” dizilerinden sonra “Aşk Tesadüfleri Sever” adlı sinema filminde rol aldın. Filmde hangi rolde izleyeceğiz seni?

- Ben Mehmet Günsür’ün küçüklüğünü oynadım. Onun 8 yaşında ve 14 yaşındayken yaşadığı aşkları anlatan bölümlerde rol aldım.

Sen şu anda kaç yaşındasın?
 
- 14 yaşındayım. Ortaokul ikinci sınıfta okuyorum. 

Yaşın daha çok genç ama uzun süredir dizilerle seyirci karşısına çıkıyorsun. Oyunculuk yapmaya nasıl başladın?

- Aslında oyunculuk hiç aklımda değildi. Anneme bir arkadaşı “Sen neden Batuhan’ı bir ajansa kaydetmiyorsun” demiş, annem de bunun üzerine beni bir ajansa kaydetti. Önceleri reklam filmlerinde oynadım, sonra da dizilerde rol almaya başladım. Kamerayla tanıştığımda da hiç yabancılık çekmedim. Biraz heyecan olmuştu ama zaman geçtikçe kameraya alıştım. Sonra da oyunculuktan zevk almaya başladım.

Rol aldığın dizilerde çok başarılı isimlerle birlikte çalıştın. Bu senin gibi genç bir oyuncu için büyük bir avantaj, farkındasın değil mi?

- Evet, onlarla oynamak müthiş bir duyguydu. Bana çok şey öğrettiler. Her birinden ayrı şeyler öğrendim. Ayrıca farklı bir arkadaş çevrem oldu, mesela Kıvanç Tatlıtuğ...

Kıvanç Tatlıtuğ dışında diğer rol arkadaşlarınla diyaloğun nasıldı?

- Hepsiyle iyiydi. Sete ilk girdiğimde biraz yabancılık çekmiştim. Ama o da zaten bir hafta sürdü. Hepimiz kısa zamanda aile gibi olduk.

“Aşk-ı Memnu”, izlenme rekorları kıran bir diziydi, bu ilgi sana nasıl yansıdı?

- İnsanlar dizideki Bülent karakterini seviyordu, beni değil. (Gülüyor) “Aa sen Bülent misin” deyip benimle fotoğraf çektirmek istiyorlardı, hâlâ da istiyorlar. Ama ben alıştım bu duruma. Mutluyum.

BÜYÜYÜNCE OYUNCULUĞUHOBİ OLARAK YAPACAĞIM

Oyunculuk yapmaya devam edecek misin, yoksa ileride farklı bir mesleğin olmasını mı istiyorsun?

- Daha karar vermedim ne yapacağıma. Oyunculuğu çok seviyorum ama büyüyünce bu işi hobi olarak yapmak istiyorum, mesleğimin oyunculuk olmasını istemiyorum. Okulda fen dersim çok iyi, o alanda ilerlemek istiyorum. Bir yandan mesleğimi yaparım, bir yandan da oyunculuğa devam ederim.

Oyunculuk yapmak, derslerini etkiliyor mu? Okulla işi bir arada yürütebiliyor musun?

- Benim önceliğim derslerim. Bir diziye başlamadan önce anlaşmaya madde koyduruyorum, çekimler sadece hafta sonu olacak diye. Benim sahnelerim okulumu engellemeyecek şekilde ayarlanıyor.

Peki derslerin nasıl?

- Derslerim çok iyi, üstün başarı belgesi aldım.

Sen artık ünlü birisin, sokakta tanınıyorsun. Okuldaki arkadaşlarının davranışları nasıl sana karşı?

- Geçen sene okulumu değiştirdim. Yeni okula gittim, bir bağırış, bir ağlama! Herkes peşimde koşuyordu. Ben de şaşırdım. “Aa ünlü çocuk” diye bana bakıyorlardı. Annemle bu duruma çok gülmüştük. Ama şimdi alıştılar. Ben hiçbir zaman okulda farklı biri gibi davranmıyorum, arkadaşlarım gibi olmak istiyorum.

Son olarak bize yeni projelerinden bahseder misin, seni yakın zamanda bir dizide görebilecek miyiz?

- Birkaç proje var ama daha hiçbiri netleşmedi. Her şeye menajerim Gaye Sökmen karar veriyor.

FİKRET KUŞKAN’I ÖRNEK ALIYORUM

Kendine örnek aldığın, büyüyünce onun gibi olmak istediğin bir oyuncu var mı?

- “Bıçak Sırtı” dizisinde birlikte rol aldığımız Fikret Kuşkan’ı çok beğeniyorum ve onu kendime örnek alıyorum. Onun yolunda ilerliyorum. Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ gibi olmak istiyorum.

BENİM ADIMA SAYFA AÇIP KIZLARLA KONUŞUYORLAR
 
Kızlarla aran nasıl, kız arkadaşın var mı?

- Kız arkadaşım var. Çok fazla kız hayranım da var. Facebook’tan sürekli mesajlar geliyor. Orada beni çok rahatsız ediyorlar. Bazen zor duruma düşüyorum. Benim adıma bir sürü Facebook sayfası açmışlar ve benmiş gibi kızlarla konuşuyorlar. Bundan çok rahatsızlık duyuyorum. Bir ara yaklaşık 1500 tane vardı, ben bunların çoğunu kapattırdım, şimdi 500 taneye düştü.