İstanbul’da bulunan Hotel Les Ottomans, Londra’da düzenlenen ‘Dünya Seyahat Ödülleri’ (World Travel Awards) töreninde turizm sektörünün oskarı olarak bilinen ‘Dünyanın En İyi Suite ve Spa Oteli' ödülünü kazandı.
Dünya Seyahat Ödülleri, Londra’da Marriot Hotel’de düzenlenen bir gecede sahiplerini buldu. Hotel Les Ottomans, dünya çapında çok sayıda önemli butik otellerin yer aldığı aday listesinde zirveye ulaştı.
World Travel Awards-WTA, turizm sektörünün global düzeyde en kapsamlı ve en prestijli ödül törenleri arasında gösteriliyor. Dünya genelinde 160 ülkeden 183 bin profesyonel turizm acentasının oylarıyla belirlenen ödül töreni, 17 yıldır aynı istikrarla turizm dünyasının nabzını tutuyor.
Hotel Les Ottomans'ın sahibi Ahu Kerimoğlu Aysal, “Mutluluktan havalara uçuyorum. Bu ödülü vatanıma ve milletime götürüyorum. Şimdi dünyanın en iyi butik oteli ödülünü kazanmış bulunuyoruz” dedi.
Hotel Les Ottomans, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da takdir belgesiyle ödüllendirilmişti. Kurumun aldığı ödüller sırasıyla şöyle:
Avrupa’nın En İyi Butik Oteli (Europe’s Leading Boutique Hotel)- World Travel Awards 2010
Avrupa’nın En İyi Butik Oteli (Europe’s Leading Boutique Hotel) - World Travel Awards 2009
Dünyanın En İyi Suite ve Spa Oteli - World Travel Awards 2007