Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr. Şerif Köksal tarafından yapılan açıklamada, Ali Tandoğan'ın yapılan tüm test ve tetkitlerinde hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilerek, "Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme kırığı mevcut. Bu kırık beyin dokusuna ulaşmış bir kırık değil. Hayati tehlikesi yok, şuuru yerinde. Kırığın beyinde bir kanama yapıp yapmayacağını hastayı bir süre izleyerek ve seri tomografiler çekerek kontrol edeceğiz" dedi.

Ali Tandoğan'ın hayati bulgularının normal olduğunun altını çizen Köksal, "Gerekli hallerde cerrahi veya medikal girişim yapılması en temel yöntemdir. Tandoğan'ın hayati tehlikesi yok. Şu anki sağlık durumuyla ilgili futbol hayatını engelleyecek bir durum söz konusu değil. Hastaneden taburcu ya da sevk edilme süresi tedavi sürecine göre belirlenecek." dedi. Maçın ardından MP Antalyasporlu bazı futbolcular hastaneye gelerek Tandoğan'ı ziyaret etti.

Ambulans komedisi

112 Acil Servis ile Medical Park Hastanesi ekipleri, sakatlanan Ali Tandoğan’ı almak için mücadele etti.

MEDİCAL Park Antalyaspor-Bursaspor maçında ilginç bir olay yaşandı... 51. dakikada yeşil beyazlıların ilk golünü atan Ali Tandoğan, bu pozisyonda Musa Nizam’la kafa kafaya çarpıştı. Yere yığılıp kalan Tandoğan’ı almak için 112 Acil Servis ambulansı sahanın içine girdi. Ancak, Antalyaspor’un sponsoru olan Medical Park’a ait sağılık görevlileri, Bursasporlu futbolcuyu 112 ekibine vermeyerek sedyeyle kendi ambulanslarına taşıdı. Konu ile ilgili açıklama yapan Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, olayda Medical Park görevlilerinin haklı olduğunu söyledi. Ergün, saha içindeki sağlık organizasyonundan ev sahibi kulüp olarak Antalyaspor’un sorumlu olduğunu söyledi.