Esra Erol'la İzdivaç zorba damat skandalına sahne oldu. Gelini tedit edip üstüne yürüyen damat adayı iddiaya göre şiddet de uyguladı...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la İzdivaç eşine az rastlanır bir şiddet skandalına sahne oldu. Damat adayı Necati Bey talibi olduğu gelin adayı Yadigar Hanım'la başbaşa çıktığı yemekte partnerine romantik bir gece değil adeta bir kabus yaşattı.

Necati Bey ile Yadigar Hanım, ATV kameralarının da kaydettiği yemekte inanılmaz olaylar yaşanı. Bir anda sinirlenen damat adayı Yadigar Hanım'ı hem tehdit etti hem de üstüne yürüdü. Necati Bey'in kameralara yansımayan anlarda ise gelin adayını dövdüğü de iddia edildi.

ZORBA DAMAT GELİNİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ TEHDİT ETTİ! Başbaşa buluştukları yemekte Gelin adayı Yadigar Hanım'ı tehdit eden Necati Bey 'Yedi sülaleni oratadan kaldırırım. Neler yapabileceğini tahmin bile edemezsin' dedi. Adeta sinir krizi geçiren zorba damat adayı, masadan kalkmak isteyen gelin adayının üstüne yürüdü ve 'ben izin vermeden hiç bir yere gidemezsin' dedi. 'Kalk deyince kalkacaksın otur deyince oturacaksın' diyen damat adayı izleyenleri hayretler içinde bıraktı.

Stüdyodaki bir seyircinin iddiası ise olayın gerçek boyutlarını açığa çıkardı. Stüdyodaki konuklardan Hülya Hanım, Necati Bey'in gelin adayına gece şiddet uyuladığını söyledi. Hülya Hanım, damada hitaben 'Yalan söyleminze gerek yok, Yadigar'ı dövdünüz' dedi. Yadigar Hanım'ın da doğruladığı iddiaları red eden Necati Bey canlı yayında çok zor durumda kaldı.

ESRA EROL SKANDAL KARŞISINDA SUSMAKLA YETİNDİ! Programdaki zorba damat skandalı kadar dikkat çeken bir diğer konu da Esra Erol'un tavrı oldu. İzdivaçta sık sık sert tavırlarıyla konukları stüdyodan kovmaktan çekinmeyen Erol bu kez hayli 'esnek' bir tavır gösterdi ve zorbalıklarıyla izleyenleri şaşkınlık içinde bırakan damadı uyarmakla yetindi. 'Bir bayan olarak bu tavırlarından çok rahatsız oldum' diyen Erol gereken tepkiyi göstermeyerek reklam arasında gitti.