Edirne’nin Keşan ilçesinde düzenlenen 9. Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali kapsamında sahneye çıkan Mustafa Ceceli'ye genç hayranları büyük ilgi gösterdi.

9. Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Çamlıkent mevkiine kurulan festival alanında öncelikle Slovenya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) halk dansları toplulukları gösterilerini sergiledi. Daha sonra sahne alan Mustafa Ceceli ise yaklaşık 5 bin kişiye muhteşem bir müzik ziyafeti çektirdi.
Genç şarkıcının özellikle “Yağmur Ağlıyor”, “Hastalıkta Sağlıkta” ve “Limon Çiçekleri” adlı parçaları büyük ilgi gördü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak hayranlarını coşturan Ceceli, bir ara sahneyi vokalistine bırakarak perküsyon çaldı. Klavyede de hünerini gösteren Mustafa Ceceli, özellikle gençlerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

GENÇLER, SAHNE ÖNÜNÜ DOLDURDU
Mustafa Ceceli, ilk 3 parçasını seslendirdikten sonra birçok genç özel güvenlik görevlilerinin aldığı önleme rağmen sahne önüne gelerek, şarkılara eşlik etti. Genç şarkıcının babası Bekir Ceceli de izleyiciler arasında yerini alarak oğlunu sahnede izledi. Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan da sahneye çıkarak genç şarkıcıya plaket ve çiçek takdim etti. Ceceli, konser sonunda geniş güvenlik önlemleri altında alandan ayrıldı.