Victoria's Secret markasının seksi mankenleri, formda kalma ve güzellik sırlarını paylaştı. Melekler sebze yiyerek ve su içerek formda kalıyor.

MIRANDA KERR
Kısa süre önce çocuk sahibi olmasına rağmen inanılmaz bir fiziğe sahip olan Kerr, evde sadece sebze ve balık yendiğini, hamur işlerinden uzak durduğunu ve her fırsatta koşuya çıktığını söylüyor.

ALESSANDRA AMBROSIO
Brezilyaya has dövüş sporu capoeira ve samba dansı sayesinde fit kaldığını söylüyor. Ambrosio hiç bir yemeği 2 kaşıktan fazla yemediğini söylüyor.

ROSIE HUNTINGTON WHITELEY
Transformers'ın yıldızı Whiteley (24), formda kalmasının en büyük sırrının su içmek olduğunu söylüyor. Soslu, şekerli ve kızarmış bir şey yemeyen Whiteley, her gün spor yapıyor.

GISELE BUNDCHEN
Milyar dolarlık bir servete sahip olan ilk manken olması beklenen Bündchen, sporun hayatının merkezi olduğunu söylüyor. Yoga ve kung-fu yapan manken Dunkan Diyeti yaparak formda kalıyor.

BAR REFAELI
Leonardo DiCaprio'yu Blake Lively'ye kaptıran İsrailli manken, haftanın yarısında salata ve meyve yediğini söylüyor. Spor hocasıyla her gün spor yapan güzel manken, tatlılarıysa hiç sevmiyor.