Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda bulunan tesislerde tamamlayan Fenerbahçe'ye bugün Galatasaraylı taraftarlar sürpriz yaptı. Düzce Galatasaraylılar Derneği temsilcileri antrenman sonrasında Fenerbahçeliler ile kol kola girerek resim çektirdiler. Düzce Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar Derneği temsilcileri zor günler için birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Galatasraylı taraftarların elindeki "Ezeli rakibiz ama önce Ebedi dostuz" yazılı pankart dikkat çekti.

Ezeli rakip, ebedi dost sloganıyla hareket eden taraftarlar 100 yılı aşkın tarihe sahip olan kulüplere leke sürülmemesi gerektiğini ve Türk futbolunun değerinin düşürülmemesi gerektiğinin altını çizdiler.

F.BAHÇE'NİN DÜZCE KAMPI SONA ERDİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, yaptığı antrenmanla Düzce'deki kamp çalışmalarını tamamladı.

Kaynaşlı İlçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenmana çıkmayan kaptan Alex'in sol alt arka adalesinde sertlik olduğu, Mehmet Topuz'un ise sol alt arka adalesinde zorlama tespit edildiği bildirildi. Alex ve Mehmet Topuz'un tesislerde tedavi olduğu kaydedildi.

EMENİKE'NİN MR'I ÇEKİLECEK

Sarı-lacivertlilerde dünkü antrenmanda sağ ayağı burkulan Emmanuel Emenike'nin MR'ı çekilecek.

Ağrıları devam eden Nijeryalı oyuncunun, İstanbul'a dönüşte MR çektireceği açıklandı.

Sakatlıkları bulunan Uğur Boral, Serdar Kesimal ve Berk Elitez'in tesislerde tedavi olduğu, Niang ve Emre'nin İstanbul'da tedavilerini sürdürdüğü kaydedildi. Sağ arka ayak kaval kemiğinde ağrıları nedeniyle MR çektiren Emre'nin durumunun önemli olmadığı bildirildi.

BOL GOLLÜ ÇİFT KALE MAÇ

Antrenmenda yapılan çift kale maç bol gollü geçti.

Kalecilerin değişmeli olarak görev yaptığı çift kale maçta, Gökhan Gönül, Stoch, İlyas, Recep Niyaz, Gökay, Semih, Özer, Bilica ve Hasan'dan oluşan mavi takım, Mehmet Topçu, Cristian, Selçuk, Caner, Orhan, Dia, Sezer, Bekir ve Güiza'nın yer aldığı yeşil takımı 13-8 yendi.

Mavi takım, maç sonrasında birbirlerine sarılarak sevinç fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, antrenmanı az sayıda taraftar takip ederken, diğer günlere oranla az sayıda jandarma güvenlik önlemi aldı.

FUTBOLCULAR İZİNLİ

Teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularına yarın akşama kadar izin verdi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yarın akşam toplanacak futbolcular, yapacakları antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.
Fenerbahçe, 13 Temmuz Çarşamba günü hazırlık maçları yapmak için Belçika'ya gidecek.