Aliağa Belediyesi yaz sezonunda yurttaşların yoğun olarak kullandığı plajlar bölgesinde bozulan ve tahrip olan yollara anında müdahale ederek yama çalışması yapıyor. Belediye ekiplerinin aralıksız süren çalışmalarıyla araçlara zarar veren ve trafik için tehlike oluşturan yollardaki bozulmuş bölümler onarılıyor.

3 günde tamamlandı

Birçok cadde ve sokakta onarım çalışmasının yanı sıra kaldırım çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi yaz döneminde en yoğun kullanılan yolların başında gelen plajlar bölgesinin tamamında yolların tahrip olan noktalarına anında müdahale ediyor. Plajlar bölgesine girişten itibaren tüm plaj yolunu ve Viking sitesinde oluşan hasarları gideren ekipler çalışmaları üç günde tamamladı.

Büyükşehir ile birlikte çözümler üretiyoruz


Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa'nın çok dinamik ve hızlı gelişen bir kent olduğunu ifade ederek, bu büyümenin ortaya çıkardığı altyapı sorunlarına Belediye olarak çözümler üretildiğini söyledi.



Aliağa'nın Büyükşehir kapsamında olduğundan çeşitli çalışmalarda İzmir Büyükşehir belediyesi ile koordineli hizmet üretildiğini kaydeden Oğuz, “Yaz ayları, Büyükşehir'e ait İZBETON ekibinin en yoğun çalıştığı dönemdir. Aliağa Belediyesi olarak bizler de yol çalışmalarına mevcut ekip ve ekipmanlarımız ile müdahale ediyoruz. Büyükşehir belediyesi ile koordinasyon içinde çalışarak kentin dört bir yanındaki sorunlara anında çözüm üretiyor ve müdahale ediyoruz.” dedi.