Eyüp Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettirerek muhteşem bir şenlik organize ediyor. Eyüp Belediyesi'nin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz toplu sünnet şöleninde bu yıl yaklaşık 500 çocuk, erkekliğe adım atacak.

Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda sünnet olacak çocuklara kıyafetleri bugün dağıtıldı. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, kıyafet dağıtımında miniklerle birararaya gelerek onların giyinmelerine yardımcı oldu ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eyüp Belediyesi’nin organizasyonuyla sünnet olacak çocuklar, 8 Temmuz Cuma günü Eyüp Sultan Meydanı'nda bir araya gelecek. Eyüp Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisi ile eğlenecek çocuklar, öğle namazının ardından Eyüp Müftüsü’nün dualarıyla uğurlanacak… Sünnet olacak çocuklar ve aileleri, aynı gün Eyüp Belediyesi’nin organize ettiği gemilerle Boğaz turuna çıkacak. Çocuklar gemide düzenlenecek animasyonlar, mini konserler ve renkli etkinliklerle eğlencenin tadını çıkaracak.

Eyüplü çocuklar, Alibeyköy Haliç Hospital'da 09- 10 ve 16- 17 Temmuz tarihleri arasında sünnet olacak.