Galatasaray'ın yönetim kurulu üyelerinden Abdurrahim Albayrak günlerdir konuşulan ve son olarak geçtiğimiz gün gündeme gelen Internacional'in file bekçilerinden Lauro'yı resmen açıkladı.

TFF Başkanlık seçimleri için Ankara'da bulunan Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'e yaptığı açıklamada Brezilyalı kalecinin transferini doğruladı.

Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hocamız istedi. Kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel kendisi gitti, başkanımız ve teknik direktörümüzün istekleri doğrultusunda görüşmelerini sürdürdü. Fatih hocamız ın direktifi ile yapıldıysa zaten doğru bir transferdir. Bana göre isim almak değil isim çıkartmak lazım. Biz ucuz maliyetlerle büyük işler yapmak istiyoruz. Bence Taffarel gibi takımımızın deneyimli kaleci antrenörü gidip beğendiyse, akan suların durması gerek. Biz camia olarak uzun süredir kaleci yetiştiremedik. Ben inanıyorum ki Taffarel bu takıma önemli kaleciler yetiştirecek. Kendisi Galatasaray'a ucuz ve kaliteli bir kaleci kazandırdı. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum"

LAURO KİMDİR?

Adı: Lauro Junior Batista da Cruz
Yaşı: 31
Doğum yeri: Andradina, Brezilya
Takımı: Internacional

HÜRRİYET