“Erhan Başkan’ la Mahalle Şenlikleri” kapsamında 16 mahallede gerçekleştirilecek etkinliklerde, şişme oyun gruplarının yanı sıra soğuk limonata ile çocuklara top dağıtımı ve yazlık sinema eğlencelerinin vazgeçilmezi patlamış mısır da ikram edilecek. Şenlik süresince anket sonucu belirlenen Türk sinemasında rekor düzeyde gişe satışı bulunan, yönetmenliğini Ata Demirer’in üstlendiği ve yine başrollerinde Ata Demirer ile Demet Akbağ’ın yer aldığı Eyvah Eyvah 2 filmi gösterilecek.



MAHALLEMİZDE ŞENLİK VAR…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, şenlikler sayesinde ilçenin tüm mahalleleriyle bir kaynaşma ve bütünlük sağlanacağını belirterek, herkesi dolu dolu eğlenceli saatler geçireceği şenliğe davet ettiklerini söyledi.

Amacı sıcak yaz günlerini şenliğe dönüştürmek ve mahalle sakinleriyle belediye arasındaki birliği pekiştirmeye yönelik düzenlenen “Erhan Başkan’la Mahalle Şenlikleri” 1-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol şenlikler sayesinde ilçenin tüm mahalleleriyle bir kaynaşma ve bütünlük sağlanacağını belirterek, “İstiyoruz ki ilçedeki her yaş grubuna yönelik insanlarımızın her zaman yaşamlarında güzel bir şekilde hatırlayacakları bir şenlik olsun. Kültürel anlamda da doyurucu bir program içeriği bulunan şenliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ve şimdiden herkese dolu dolu eğlenceli saatler diliyorum’’dedi.

Şenlik kapsamında müzik eğlence gurubunun vereceği konser, çeşitli yaş gruplarına yönelik yarışmalar ve Acık Hava Sinema Gösterimi yer alıyor. Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı 16 mahallede gerçekleştirilecek şenliklerde, şişme oyun gruplarının yanı sıra soğuk limonata ile çocuklara top dağıtımı ve yazlık sinema eğlencelerinin vazgeçilmezi patlamış mısır da ikram edilecek. Şenlik süresince anket sonucu belirlenen Türk sinemasında rekor düzeyde gişe satışı bulunan, yönetmenliğini Ata Demirer’in üstlendiği ve yine başrollerinde Ata Demirer ile Demet Akbağ’ın yer aldığı Eyvah Eyvah 2 filmi gösterilecek. 1 Temmuz Cuma günü Sarıgöl Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde kurulu Şelale Parkta başlayacak olan şenlikler 16 Temmuz Cumartesi günü Bağlarbaşı Caddesinde yapılacak son etkinlikle tamamlanacak.

ETKİNLİK YAPILACAK MAHALLELER

1 Temmuz 2011,Cuma Sarıgöl Mahallesi – İstanbul Caddesi – Şelale Parkı

2 Temmuz 2011, Cumartesi Merkez Mahallesi - Belediye Bahçesi

3 Temmuz 2011, Pazar Mevlana Mahallesi - Sefa Caddesi

4 Temmuz 2011,Pazartesi Karayolları Mahallesi – Osmanbey Caddesi - Muhtarlık Önü

5 Temmuz 2011, Salı Pazariçi Mahallesi - Şehit Tamer Vardar Sokak

6 Temmuz 2011, Çarşamba Şemsipaşa Mahallesi – Lütfü Aykaç Sokak

7 Temmuz 2011, Perşembe Yıldıztabya Mahallesi Yaylabaşı Sokak

8 Temmuz 2011, Cuma Karadeniz Mahallesi - Namık Kemal Caddesi

9 Temmuz 2011, Cumartesi Hürriyet Mahallesi - 500 Evler Caddesi

10 Temmuz 2011, Pazar Fevziçakmak Mahallesi – 788 Sokak

11 Temmuz 2011, Pazartesi Yenidoğan Mahallesi – Sinema Arkası Sokak

12 Temmuz 2011, Salı K.Karabekir Mahallesi – 840 Sokak

13 Temmuz 2011, Çarşamba Yeni Mahalle – 543 Sokak – Yeni Mah. İ.Ö.O. Önü

14 Temmuz 2011, Perşembe Karlıtepe Mahallesi –Öğrenciler Sokak

15 Temmuz 2011, Cuma B.H.Paşa Mahallesi – İnönü Caddesi
Recep Sağlam Aile Sağlığı Merkezi Önü

16 Temmuz 2011, Cumartesi Bağlarbaşı Mahallesi – Bağlarbaşı Caddesi