Gaziosmanpaşa Belediyesi Yetkilileri sünnet olacak çocuklar için kayıtların 24 Haziran Cuma akşamına kadar devam edeceğini belirttiler.  

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Dr. Erhan Erol, hijyenik koşullarda ilçe çocuklarını  ücretsiz sünnet eden Asya Sağlık  Merkezine teşekkür ederek,’’ Evlatlarımızın hayatlarına anlam katacak böylesine önemli bir adıma  aracı olup sahiplenmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz..Tüm sünnet olan çocuklarımıza başarılı bir gelecek temenni ediyorum’’ dedi.              

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Asya Sağlık  Merkezi ‘nin ortaklaşa düzenlediği  ücretsiz toplu sünnet için ilk kayıtlarını yaptıran ailelerin çocukları sünnet olmaya başladı. Belediye’nin sünnet kıyafetlerini dağıttığı çocuklar Asya Sağlık  Merkezi’nde hijyenik koşullarda yapılan sünnetlerle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

İlçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettirerek muhteşem bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza atan Gaziosmanpaşa Belediyesi , toplu sünnetlerin her yıl yenileneceğini belirttiler. İlk sünnet olan çocukları Asya Sağlık   Merkezi’nde ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ,hijyenik koşullarda ilçe çocuklarını ücretsiz sünnet eden Asya  Sağlık   Merkezine teşekkür ederek,’’ Evlatlarımızın hayatlarına anlam katacak böylesine önemli bir adıma  aracı olup sahiplenmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz..Tüm sünnet olan çocuklarımıza başarılı bir gelecek temenni ediyorum’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Yetkilileri sünnet olacak çocuklar için kayıtların 24 Haziran Cuma akşamına kadar devam edeceğini belirttiler.