Futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun, kendisine “dangalak” dediği için Seda Sayan hakkında açtığı davaya takipsizlik kararı verildi.

Programın kasetini izleyip delilleri değerlendiren savcılık, kararını şöyle açıkladı: “Seda Sayan ve konuğu İdil Çeliker, bir kadın olarak hemcinslerini korumuşlar. Katıldığı canlı yayında ‘Tek eşli değilim, bunu eşim de biliyor’ şeklindeki açıklamasının eleştirildiği, eleştirirken hakaretin değil, futbol yorumları yaparken adeta acımasızca yorum yapan ve ‘Her zaman söylediğimin arkasındayım’ diyen Erman Toroğlu’nun bu kez eleştirildiği, tek eşli değilim deyip eşinin bunu bildiğini söylemesiyle yaşadıkları çevrede henüz boşanmamaları nedeniyle eşinin yaşayabileceklerinin, program sunucusu ve konuğuyla tartışıldığı tüm program CD’sinden anlaşılmaktadır.

Burada hakaret ve suç işleme kastı olmaksızın Toroğlu’nun eleştirildiği, feminist duyguların, kadın dayanışmasının ön plana çıktığı görülmektedir. Bu nedenle programın tümü ele alındığında konuşulanların ağır eleştiri hudutları içinde kaldığı anlaşılmış olmakla, olayla ilgili kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.”