Bahçeşehir Üniversitesi ile İŞKUR tarafından ortaklaşa düzenlenecek Meslek Edindirme Kurslarına Gaziosmanpaşa Belediyesi de kursiyer sağlayarak köprü görevi üstlenecek.

MESLEK EDİNDİRME KURS KAYITLARI BAŞLADI…


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bahçeşehir Üniversitesi ile İŞKUR arasında imzalanan hizmet sözleşmesi doğrultusunda düzenlenen meslek edindirme kurslarına destek oluyor. Belediye daha nitelikli ve kalifiye işgücü yaratma ve işsizliği gidermeye yönelik kurslar için başvuruda bulunan gençlere aracılık yaparak meslek edinmelerine katkı yapmış olacak. Kurslar Bahçeşehir Üniversitesi’nin deneyimli akademik kadrosunun vereceği, Uygulamalı Bilgi Teknolojileri, Yönetim-Bilişim ve Uygulamalı temel Elektronik olmak üzere üç dalda gerçekleştirilecek. Kurslara katılmak isteyenler 20 Haziran tarihine kadar Gaziosmanpaşa Belediyesi Kentli Servisi ile Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezine başvurarak kayıt yaptırabilecekler.

Kurslara katılabilmek için Uygulamalı Bilgi teknolojileri ve Uygulamalı temel elektronik dallarında en lise mezunu olmak gerekiyor. Yönetim Bilişim alanında düzenlenen kurslara ise en az ön lisans mezunu ve orta-üst düzey bilgisayar bilgisi olan herkes katılabiliyor. Toplumsal ihtiyaçlardan yola çıkarak hazırlanan eğitimlere katılacak gençlere İŞKUR tarafından günlük 15 TL. ücret de verilecek.

Bilgi ve kayıt için :

Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi; 0212 381 59 36

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kentli Servisi