ANTALYA'da 3 yıl önce, 3 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ardından ara verilen köpük partileri, bu yaz tekrar moda oldu.

Kemer'in popüler eğlence mekanlarından Club Aura’da haftada iki gece yapılan köpük partilerine yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. Kulübün üst kısmına takılan motorlardan boşaltılan köpüğün altına girip köpük banyosu yapan tatilciler dikkat çekiyor. Partilere hazırlıklı gelen bazı yabancı turistler ise kıyafetlerini çıkarıp, bikinileriyle girdikleri köpüğün içerisinde yaptıkları danslarla renkli görüntüler oluşturuyor. Geceye katılan turistler sabahın ilk ışıklarına kadar köpüklerin içerisinde çılgınlar gibi eğleniyor.

3 KİŞİ ÖLMÜŞ, 2 KİŞİ YARALANMIŞTI

Kundu Turizm Bölgesi'ndeki 5 yıldızlı Venezia Palace Otel'de 22 Temmuz 2008 gecesi düzenlenen köpük partisinde, köpük makinesinin devrilerek elektrik akımının suyla temas etmesi sonucu 2'si turist, 3 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı. Mahkeme, otel müdürünü, köpük makinesinin üreticisini, firma yetkilisini ve makine kullanıcısını 3'er yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırmıştı.