Başrolünde Yosi Mizrahi ve Doğa Rutkay’ın oynadığı, Türkiye’deki ilk günlük Facebook dizisi YILDIZIN PARLASIN yayınlanmaya başladığı andan itibaren 105.763 kişilik bir hayran sayısına ulaştı. 4 dakikalık 180 bölümden oluşan dizinin her gün bir bölümü, www.facebook.com/HeadandShouldersTurkiye adresi üzerinden paylaşılıyor.

Dizide; Doğa Rutkay, “Sema Yıldız” karakterini, Yosi Mizrahi ise “Feza Güneş” karakterini canlandırıyor. Sema tipik bir ikizler kadınıdır. Canlı, tutkulu, dengesiz, özgürlükçü kişiliğe sahiptir. Feza titiz, akılcı ve mükemmeliyetçidir. Feza ünlü bir astrologun öğrencisiyken Sema ile tanışır. Burçları bir araya gelemeyeceksiniz der, ama Sema ve Feza birbirlerine aşık olurlar. Buluşmak için sözleşmelerine rağmen buluşamadıkları bir gün kaderleri onları tekrar bir araya gelmemek üzere farklı yerlere savurur. Aradan geçen beş yılda ikili, astroloji konusunda birbirine rakip olur. Ancak asla karşı karşıya gelmezler. Ta ki teklif aldıkları ve birbirlerinden habersiz, partner oldukları televizyon programına kadar. Programdan ayrıldıkları taktirde tazminat ödeme zorunluluğu nedeniyle birlikte çalışma konusunda uzlaşırlar. Eski defterler açılır, zıtlaşmalar alır başını gider. YILDIZIN PARLASIN, bu iki zıt kutubun çevresinde geçen çekişmeli, bol atışmalı ve eğlenceli bir akışa sahip.

Erkekler ve kadınlar arasındaki farklılık ve benzerlikler tartışması neredeyse insanlık tarihi kadar eskidir. Kadınlar ve erkekler birbirini anlamakta zorluk yaşasa da hem kadınları hem de erkekleri anlayan, Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Kadın Erkek Şampuanlarını geliştiren Türkiye’nin ve dünyanın 1 numaralı kepeğe karşı etkili şampuanı Head & Shoulders’ın desteğinde çekilen YILDIZIN PARLASIN, kadın erkek ilişkisine astrolojik boyuttan mizahi bir dille yaklaşıyor.

YILDIZIN PARLASIN, Yosi Mizrahi ve Doğa Rutkay’ın başarılı performansları ile internette fenomen olma yolunda.