Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’la olan anlaşmazlığı bir tarafa bırakarak, CHP için vatandaştan oy istedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerle ilgili yazılı bir açıklama yaparak, vatandaşları Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) destek vermeye çağırdı.

Sarıgül açıklamasında, “Türkiye Değişim Hareketi içinde yer alan arkadaşlarımız ve gönül veren yurttaşlarımız, geleceğe yönelik umudu güçlendirmek ve bölünmeyi önlemek, CHP’deki değişime fırsat tanımak için partileşme sürecini durdurma kararı almıştı. Bu kararımızın doğal sonucu olarak 12 Haziran 2011 seçimlerinde de Türkiye Değişim Hareketi’nin, sarsılmaz yurtseverlik duygusu ve üstün sorumluluk bilinci içinde aynı umut ve beklentilerle CHP’yi destekleyeceğini bir kez daha saygıyla kamuoyuna duyurmak istiyorum.

Türkiye Değişim Hareketi olarak hiçbir kişisel veya kurumsal karşılık talep etmeden ve beklemeden, değişim sözü veren Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verilmesi gerektiğine inanıyorum. Örfüne, töresine, gelenekleri ve inançlarına saygılı tüm yurttaşlarımı sandık başına giderek Türkiye’nin geleceği için oyunu bu yönde kullanmaya davet ediyorum” dedi.