3.lig 3.grubu şampiyon olarak tamamlayan Gaziosmanpaşaspor artık 2. lige çıkışının kutlamalarını sürdürüyor.

Dün Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol' un da katılımıyla GOPARK Grand Salon'da gerçekleşen kutlama yemeğine taraftarlar, ilçe halkı ve protokele dahil kişiler katıldı.

Kulüp başkanı Mehmet Öztürk açılış konuşmasında takımın şampiyon olmasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un büyük desteği olduğunu belirtti.

2008 - 2009 sezonunda 3.Lig'e düştükten sonra kendisine hedef olarak yeniden bir üst ligi koyan Gaziosmanpaşaspor’un bu yıl güçlü rakipleri önünde şampiyon olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol özetle şunları söyledi; “Gaziosmanpaşaspor’u yürekten kutluyorum.Gaziosmanpaşaspor tarihi bir başarıya imza atmış ve hak ettiği bir zafere ulaşmıştır. Bu başarıda futbolcusundan, teknik direktörüne, yönetiminden taraftarına tüm Gaziosmanpaşaspor camiasının ortaya koyduğu birlik ve bütünlük etkili olmuştur. İlçemize böylesine anlamlı bir kupayı kazandıran Gaziosmanpaşaspor’un 2. Lig’de de önemli bir başarıya imza atacağına güvenim tamdır.”

Gecedeki organizasyonda aksaklıklar yaşanmasına rağmen Gaziosmanpaşaspor taraftarları attıkları sloganlar ve havai fişeklerle geceyi renklendirdi. Programın sonunda havai fişek gösterileri taraftarlar ve ilçe halkı tarafından izlendi