Yozgat'ta, cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir kadının 6-7 yaşlarındaki bir kız çocuğunu iple bağlayarak bir alt kattaki balkona sarkıtması akıllara durgunluk verdi.
ALT KATA DÜŞEN BEZ PARÇASINI ALABİLMEK İÇİN
Yozgat'ta bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde bir kadın, 6-7 yaşlarındaki bir kız çocuğunu iple bağlayarak balkondan bir alt kata sarkıttı. Alt kata düşen bir bez parçasını geri alabilmek için yaptığı bu tehlikeli hareket, çevrede duruma şahit olan meraklı gözleri korkuttu.
Yaşananlara şahit olan bir vatandaş fark ederek cep telefonundan durumu kaydetmeye başlaması ile ortaya çıkan enteresan görüntüler ortaya çıktı. Kadın 6-7 yaşlarında bir kız çocuğunun üzerindeki kıyafete önce bir ip bağladı.
ELİNE TÜKÜRÜP İPE ASILDI
Bu durumu bir oyun olarak gören çocuk henüz ip bağlandığı sıralarda ayağını birkaç kez balkondan sallandırsa da, iple askıda kaldığı esnada büyük korku yaşadı. Bir alt kata sarkıtılan çocuk düşen bez parçasını aldıktan sonra kadın tarafından geri çekildi. Kadın çocuğa bağlı olan ipin boşluğunu aldıktan sonra, sanki alelade bir eşyayı yukarı çekecekmiş gibi eline tükürerek çocuğu tekrar yukarı çekmesi izleyenlere "bu kadar olur" dedirtti.