Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha da zorlaşacağı “Survivor Ünlüler-Gönüllüler" devam ediyor. Adada düzenlenen oyunlarda Ünlüler-Gönüllüler arasındaki rekabet giderek büyüyor. Ünlüler-Gönüllüler adaları birleştikten sonra rekabet giderek büyüyor. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyununu Taner kazandı. Oyunu kazanan Taner, dokunulmazlık kolyesini Özge Ulusoy’a verdi. Yapılan oylama sonucunda ise Derya Büyükuncu ve Tefik sms oylamasına kalan iki isim oldu. Adadan kimin gideceği bu oylama sonunda belli olacak.

DEV AKVARYUM “OCEAN WORLD”’DE KÖPEK BALIKLARIYLA YÜZDÜLER


Düzenlenen yarışmalarda verilen sürpriz hediyeler yarışmacıları heyecanlandırmaya devam ediyor. Adalar birleştikten sonra karışık gruplar halinde yarışan Ünlüler ve Gönüllüler, bireysel başarılara ağırlık verdi. Ödülün Dominik Cumhuriyeti’nin en büyük akvaryumu olan ‘Ocean World’de köpek balıkları ve yunuslarla aynı suya girmek olduğunu duyan yarışmacılar bu deneyimi yaşayabilmek için hırsla yarıştı. Kaygan zemin üzerinde asılı olan topları alan yarışmacılar rakiplerinden hızlı bir şekilde ellerindeki topları potaya sokmaya çalıştı. Yarışmayı en hızlı tamamlayan Nihat Doğan, beraberinde Tefik ve Özge Ulusoy’u da alarak kendilerini bekleyen helikopterle ‘Ocean World’ e gitti.

NİHAT DOĞAN’IN KÖPEK BALIĞI KORKUSU

Dev akvaryumun içerisine giren Nihat Doğan, Tefik ve Özge Ulusoy, unutulmaz anlar yaşadı. Eğitmenler eşliğinde vatos ve köpek balıklarının yanına yanaşmaya çalışan Nihat Doğan, korku dolu anlar yaşadı. Vatos’ların vücuduna deymesinden korkan Nihat Doğan, çığlıklar atarak sudan çıkmaya çalıştı. Her seferinde Tefik’in yakalayarak tekrar havuza soktuğu Nihat Doğan, en sonunda bir yol bularak havuzun duvarından dışarı kaçmayı başardı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Sona gelindikçe heyecan da tırmanmaya devam ediyor. Düzenlenen dokunulmazlık oyunları ise adadaki heyecanı giderek tırmandırıyor. Bu hafta düzenlenen dokunulmazlık oyununda, deniz üzerinde kurulu olan platforma çıkan yarışmacılar kütüklerin üzerinde denize düşmeden bitiş noktasına ilerlemeye çalıştı. Bitiş noktasına en hızlı ulaşan Taner, dokunulmazlık kupasını alarak yarışmayı galip tamamladı.

ADA KONSEYİ TOPLANDI

Düzenlenen dokunulmazlık oyununu kazanan Taner, Özge Ulusoy’u koruma altına aldı. Kalan yarışmacılar arasında yapılan oylamada ise Derya Büyükuncu sms oylamasına kalan ilk isim oldu. Kurallar gereği Derya Büyükuncu’da Tefik’in ismini söyleyerek sms oylamasına Tefik ile birlikte gitme kararı aldı. SMS oylaması sonucunda adadan ayrılan isim Tefik oldu.