Muğla’nın Milas İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 2’si polis 4 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında, Milas- Yatağan Karayolu’nun 1’inci kilometresinde meydana geldi. Muğla’dan Milas’a giden Milas Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömür Nam'ın yönetimindeki 44 HR 154 plakalı otomobille, karşı yönden gelen Ercüment Bütün yönetimindeki 48 LN 638 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Nam ve yanındaki arkadaşı trafik polisi Mustafa Tunç ile diğer sürücü Bütün araç içerisinde sıkışırken, Bütün’ün yanındaki Suna Yıldız ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen Milas İtfaiye ekipleri, polis memurları Ömür Nam ve Mustafa Tunç'un ile Bütün’ü sıkıştıkları yerden çıkarırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalenin ardından polis memuru Tunç ve sürücü Bütün’ü 75’inci Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne, polis memuru Nam ile ağır yaralı Yıldız’ı ise İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan polis memurları Ömür Nam ile Mustafa Tunç otomobil sürücüsü Bütün ve Yıldız hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası polis memuru Tunç’un ölüm haberi meslektaşları ve sağlık ekipleri tarafından ailesine verildi.

Kazada hayatını kaybeden Ömür Nam ve Mustafa Tunç'un AK Parti'nin dünkü Muğla mitinginde görev yaptıkları ve görev sonrası yemek yiyen iki meslektaşın Nam’ın otomobiliyle Milas’a dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.