Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ilçede iki yerde daha hayata geçirilecek sosyal tesislerle birlikte Gaziosmanpaşalıların bu önemli eksikliğinin büyük oranda giderileceğini belirterek, Paşa Köşkü’nün ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Gaziosmanpaşa adına yakışır bir sosyal tesise daha sahip oldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından işletilecek içinde cafe, restaurant, oyun salonları, toplantı odası, spor salonu gibi çok yönlü etkinlik alanı bulunan “Paşa Köşkü” görkemli bir törenle halkın hizmetine açıldı. Yaklaşık 300 seçkin konuğun hazır bulunduğu açılış töreni Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un katılımıyla gerçekleşti.  Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’nın katkılarıyla yaptırılan ve Avrupa Konutları içinde yer alan  “Paşa Köşkü” nün toplam inşaat alanı 978 metrekareden oluşuyor. Yaklaşık 417 metrekarelik içinde havuz fiskiyesinin yer aldığı bahçe alanı ile Gaziosmanpaşa ilçesinin örnek tesislerinden biri olan Paşa Köşkü, özellikle Osmanlı yemek menüleriyle kendisine özel bir yer edinecek. Köşkün açılış konuşmasını gerçekleştiren Nimet Çubukçu ile Burhan Kuzu Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin her zaman çalışkanlığıyla kendisinden söz ettirdiğini belirterek, vatandaşların ilçelerinde böyle tesise sahip olmalarından dolayı gurur duyacaklarını belirttiler.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Dr. Erhan Erol ilçede iki yerde daha hayata geçirilecek sosyal tesislerle birlikte Gaziosmanpaşalıların bu önemli eksikliğinin büyük oranda giderileceğini belirterek, Paşa Köşkü’nün ilçeye hayırlı  olmasını diledi. Dr. Erhan Erol konuşmasında bu tesisin ilçeye kazandırılmasında söz sahibi olan Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’ya ilçeye yaptığı katkılardan dolayı minnet duygularını ifade etti.