Başarılı Pop-Rock grubu Gece Yolcuları 'Küçükçekmece Gençlik Günleri' etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Önceki akşam Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde yüzlerce hayranının karşısına çıkan grup muhteşem bir konsere imza attı. Küçükçekmeceli gençler yaklaşık iki saat süren konserde, grubun birbirinden güzel şarkılarına eşlik ederek coşup eğlendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYI TIKLAYIN!

Konser öncesi ‘Benimle Dans Eder misin?’ ve ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmalarıyla adını duyuran yerli Michael Jackson Yiğit Beşli’nin dans performansını seyirciler beğeniyle izledi. Başarılı dansçının ardından heyecan doruğa çıktı. 'Hüzün', 'Ölüm de Var', 'İhtimal', 'Unut Beni' gibi sevilen şarkılarını seslendiren başarılı grubu gençler hiç oturmadan izledi.

KONSER BOYUNCA YERİNDE DURMADILAR

Sık sık tezahüratlarla gruba sevgi gösterilerinde bulunan gençler, Gece Yolcuları grubunu da şaşırttı. "Daha önce on binlerce kişilik konserler verdik. Ancak bu kadar yoğun ve güçlü bir ses duymamıştık. Bu desteğiniz herhalde Guiness rekorlar kitabına girer" diyen grubun solisti Edis İlhan, başta Başkan Aziz Yeniay olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini belirtti.

GENÇLERLE YARINLARA YÜRÜYECEĞİZ

Konseri Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Levent Uslu ile birlikte izledi. Başkan Aziz Yeniay muhteşem konserin ardından sahneye çıkarak Gece Yolcuları'na çiçek verdi. Grubu tebrik eden Başkan Aziz Yeniay, "Mustafa Kemal Atatürk'ün 92 yıl önce Samsun'a ayak basarak bu cennet vatanımıza göz dikenlere dünyayı dar ettiği günlerin yıldönümündeyiz. Bu ülkeyi bağımsız kılacak gençlerle birlikte yarınlara yürüme adına başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi anmak üzere buradayız" diyerek günün anlam ve önemine ilişkin düşüncelerini dile getirdi.