Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kars'ta partisince düzenlenen mitingde halka sesleniyor.

Başbakan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu "fıkraya" benzetirken MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ise "Seni Allah'a havale ediyorum" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devam eden konuşmasından satır başları şu şekilde: "MHP lideri Devlet Bahçeli'yi doktorlara değil Allah'a havale ediyorum. MHP liderinin milleti korkutmaktan başka yaptığı bir şey var mı? Dikili bir ağaçları var mı?

Kılıçdaroğlu'na benim artık cevap vermeme gerek yok. Kendisi zaten kendisine zarar veriyor. Bir gazete geçenlerde güzel bir başlık attı. 'Kılıçdaroğlu'nun biri bir gün...' diye başlık atmıştı. Fıkra gibi adam. Kendisini eleştirelim diyoruz, u dönüşlerini yüzüne vuralım diyoruz onu da kendisi U dönüşü değil S dönüşü olarak kendisi yapıyor. Biri çıktı bir şaka yaptı email ile ilgili. Diyorum ya şaka gibi fıkra gibi bir genel başkan.

Samsun'da yoksul bir ailenin bebeği vefat etti biliyorsunuz. CHP bu olayı aylarca istismar etti. Üstelik belediye CHP'li.

Beni televizyona davet ediyor Kemal KIlıçdaroğlu. TV'ye çok meraklıysan yalan rüzgarı tekrar çekilsin orada başrol oyna, sana bu yakışır."