Online danışmanlığın yüzyüze terapiye alternatif olmadığını söyleyen Kadıoğlu bu uygulamanın özellikle cinsel sorunlarda tedavi görmekten çekinen ya da zaman sorunu olan insanlar için avantaj sağladığını belirtti.



Online danışmanlık ile başlayan sürecin ardından insanlar gerektiğinde yüzyüze terapiye çağrılabiliyor.

Psikolojik Danışman Dolunay Kadıoğlu; kendi adını taşıyan www.dolunaykadioglu.com sitesinde, bilgisayar kamerası ve kulaklığı aracılığı ile hizmet veriyor, internet üzerinden soru ve sorunlara yanıt bulmaya çalışıyor. Ocak 2011’de açılan site, randevu sistemi ile işliyor ve başvuru yapanlara süreçle ilgili bilgilendirme yapılarak online terapiye başlanabiliyor.

Sitede verilen danışmanlık hizmetleri arasında; cinsel terapi (vajinismus, ereksiyon sorunları...), evlilik öncesi danışmanlık, infertil çiftlere psikolojik danışmanlık / koçluk, gebelikde ve doğum sonrasında psikolojik danışmanlık, ergen çocuğu olan ailelere psikolojik danışmanlık yer alıyor

Sistem randevu ile işliyor ve danışmanlık almak isteyen hasta internet kamerası ile ya da yalnızca sesli bağlantı ile sorunlarını uzmana anlatabiliyor.