MHP lideri Devlet Bahçeli ve ekibini hedef alan internet sitesi daha önce 4 ismi görüntüleriyle birlikte yayınlamıştı. Aynı site Bölükbaşı ve Paçacı'nın da olduğu 6 isim daha yayınladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler o saati beklemedi.

Farklı Ülkücülük" adlı siteden yayın yapan kişiler daha önce Bahçeli'ye istifa etmesi için 18 Mayıs saat 10.00'a kadar süre tanımışlardı.

Ama sürenin dolmasına saatler kala yeni bir bildiri yayınladılar ve bu kez hangi isimlerin kasetlerini yayınlayacaklarını açıkladılar.

İnternet sitesinin iddiasına göre, MHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Bölükbaşı, Mehmet Ekici, Osman Çakır, Ümit Şafak ile MHP Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı ve MHP Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak hakkında ellerinde olan görüntüleri yayınlayacakları tehdidinde bulundular.

"Farklı Ülkücülük" sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bu ismi geçenler, eğer kendi iradeleri ile hem partimizden, hem milletvekilliği adaylığından istifa ederlerse onlarla ilgili görüntüleri yayınlamamaya söz veriyoruz. Ama istifa etmemeleri durumunda, herbiri ile ilgili görüntüleri, sırasıyla yayınlayacağımızı kendilerine ve kamuoyuna duyururuz."

Sitede yer alan ifade ve tehditler şöyle:


Pislik 5 "Mehmet Ekici - Bahçeli'nin Genel Başkan Yardımcısı (Keçiören'de öğretmen tutkusu)"

Pislik 6 "Osman Çakır - Bahçeli'nin Genel Başkan Yardımcısı (Yenimahalle'de sekreteri ile yaşanan zahmetli fanteziler) "

Pislik 7 "Mustafa Cihan Paçacı - Bahçeli'nin Genel Sekreteri (Oran ve Köroğlu'nda evli ve çocuklu sekreterlerle çok özel ilişkiler) "

Pislik 8 "Mehmet Taytak - Bahçeli'nin Başkanlık Divanı üyesi (Siarm'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar) "

Pislik 9 "Ümit Şafak - Bahçeli'nin Genel Başkan Yardımcısı (Siarm'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar) ve bomba final "

Pislik 10 "Ahmet Deniz Bölükbaşı - Bahçeli'nin Genel Başkan Yardımcısı ( - Yıldızı parlayan bayan danışmana ve Bahçeli'ye hakaretler - A takımı ile birlikte olduğu ortamda milli ve manevi değerlere çok ağır hakaretler ve küfürler - Eski bir Bakan eşi ile çok özel fanteziler) -

MİLLİYET


BU HAİNLİĞİ YAPANLAR ÜLKÜCÜ OLAMAZ


http://farkliulkucufarkliulkucu.wordpress.com/ sitesinde farklıülkücü adıyla kaset tehditleri savuranlar ve farklı ülkücü olduklarını savunanlar için ülkücülüğün tarifi şöyle yapılıyor:

Ülkücü hainlik yapmaz!

Hainlik yapana farklı ülkücü denmez!

Seçim öncesinde 2 partili sistem isteyen yandaş ve yardakçılara, ABD’ye, BOP’a hizmet edenlere farklı ülkücü denmez; hain denir! Yaptıklarına da hainlik denir!

Ayrıca bu sitede, kendilerini farklı ülkücü diye isimlendiren ve şantajlarına devam eden bu kişilere şu sorular soruluyor:

Farklı ülkücüler ahlak dersi vereceklerine öncelikle şu soruları cevaplasınlar!

1.Neden bu görüntüleri elinize ulaştığında genel başkana gidip bilgi vermediniz? Eğer öyle yapsaydınız partinize ihanet etmemiş, hizmet ederdiniz.

2.Bu görüntüleri yayınladığınızda partinizin barajın altına çekilmeye çalışılacağını ve Türkiye’nin önümüzdeki seçime kadar savunmasız kalacağını hiç mi aklınıza getirmediniz?

3.Bu görüntüleri kendi imkanlarınızla çekmediğiniz aşikardır; bu görüntüleri size hangi örgüt gönderdi? Bu görüntüleri size bölücü terör örgütü PKK mı gönderdi? Onlar göndermiş olabilir, çünkü onlar da biliyor bu ülkenin bölünmesine direnecek en büyük güç Ülkücülerdir, MHP’dir, Dr.Devlet Bahçeli’dir!