Gaziosmanpaşa Belediyesi 2023’e kadar hayata geçireceği 12 yeni projesini bir logo ile simgeleştirdi. Yeni logo, ayın içinde yer alan bayrağımızın renkleriyle uyumlu bir şekilde 2023 yılına dinamik bir şekilde hazırlanan Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin çağdaş, atılımcı ve yenilikçi yüzünü simgeliyor. Logo’da yer alan ve Kurumsal, Kültürel, Kentsel Dönüşüm adı verilen 3K’nın izdüşümü olarak özetlenen GOP yazısının P’sinde ise yıldız çağrıştırılıyor.

GOP’TA 2023 LOGOSU…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,

“Gaziosmanpaşa ülkemiz için yepyeni bir milat olan 2023 yılını hazır bir şekilde karşılayacaktır. Yeni logomuzda tüm bu çalışmalarımızın tanıtım simgesi olarak kullanılacaktır ”dedi.

2004 yılından bu yana ilçeyi gelişmiş ilçeler ligine yükseltmek için altyapı çalışmalarından, hizmet binalarına, sabit pazar yerlerinden temalı parklara, eğitim, kültür ve spora desteğin yanı sıra Hanımlar Masası faaliyetleri gibi çok yönlü bir hizmet kuşağında çalışmalar yürüten Gaziosmanpaşa Belediyesi 2023 yılına kadar hayata geçireceği dev projeleri bir logo ile simgeleştirdi. Yeni logo, ayın içinde yer alan bayrağımızın renkleriyle uyumlu bir şekilde 2023 yılına dinamik bir şekilde hazırlanan Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin çağdaş, atılımcı ve yenilikçi yüzünü simgeliyor. Logo’da yer alan ve Kurumsal, Kültürel ve Kentsel Dönüşüm adı verilen 3K’nın izdüşümü olarak özetlenen GOP yazısının P’si ise ayın yıldızını temsil ediyor. Yeni logo 2023 yılına kadar yapılacak tüm çalışmalarda Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yenilikçi yüzünü özetleyecek.

HİZMET ODAKLI YÖNETİM

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede yürütülen Emniyet binasından, muhtarlık binalarına okul restore ve yenileme çalışmalarından İlk Adım İstasyonlarına ve otopark çalışmalarından rekor seviyede gerçekleştirilen Sağlık Ocaklarına kadar yürütülen bu anlamlı çalışmalar sonrası Emlak Konut, TOKİ ve SİNPAŞ gibi dev yatırımcıların ilgi odağı oldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi aralarında KİPTAŞ-GOP Alışveriş, Eğlence ve Kültür Merkezi, Gaziosmanpaşa Kent Kapısı, Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi, Sarıgöl –Yenidoğan Kentsel Dönüşüm Pojesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Küçükköy Spor Kompleksi, Sosyal Konut Projeleri, Ada Bazlı Düzenleme Projeleri, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, TEM Avrupa Konutları 2. Etap ve park çalışmalarının da bulunduğu 12 projeyi 2023 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, hizmet anlayışımız gereği tüm çalışmalarımızı vatandaşlarımızın önceliklerine göre planlamaya özen gösterdiklerini belirterek şunları söyledi;


“Yeni yol haritamızı ise 2023 yılına yakışır bir Gaziosmanpaşa ilçesini oluşturmak olarak saptadık. Yeni dönemde ilçemizde gerçekleştirilecek 12 yeni proje Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü olan 2023 yılı için ilk temel adımları teşkil ediyor. Tüm bu projelerin hayata geçirilmesinden sonra Gaziosmanpaşa’mıza çağdaş ve kaliteli bir yaşamın tüm unsurlarını içeren birçok anlamlı proje daha peşi sıra yatırım odaklı olarak gelecektir. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle, Gaziosmanpaşa ülkemiz için yepyeni bir milat olan 2023 yılını hazır bir şekilde karşılayacaktır. Yeni logomuzda tüm bu çalışmalarımızın tanıtım simgesi olarak kullanılacaktır. ”