Milletvekili adayı Üzeyir İlbak ve Ekrem Erdem, Eyüp’te Akşemsettin Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla görüş alışverişinde bulundu. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve mahalle başkanlarıyla birlikte ziyaretler gerçekleştiren Vekil adayları İlbak ve Erdem esnafların dilek ve şikayetlerini dinledi.

Veysel Karani Camii ve taksi durağını da ziyaret eden vekil adayları ve heyet burada vatandaşlara karanfil dağıttı. Ardından Akşemsettin mahallesi muhtarlığını ziyaret etti. Burada muhtarla sohbet eden vekiller daha sonra CHP’nin düzenlediği “Anneler Günü” programına katıldılar. Burada hanımlarla kısa bir sohbet eden vekiller tüm annelerin anneler günü karanfil vererek kutladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYI TIKLAYIN!


Ardından mahalleleri gezen vekiller ve beraberindeki heyet balkonlardan oturan hanımlara karanfil verdi. Mahalle ziyaretlerinden sonra vekiller Ağrı İli Doğubeyazıt İlçesi Kızılkaya- Çetenli Somkaya ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sivas Çatören Derneği, Mansurlular Derneği ve Akkayalılar Derneğini ziyaret ettiler.