Sultangazi Belediyesi, ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik oryantasyon (uyum) seminerleri düzenliyor.

Sultangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadınca Yaşam Merkezi tarafından ilçedeki okullara yönelik tertip edilen seminerlerin ilki 27 Eylül 2010 Pazartesi günü Melahat Öztoprak İlköğretim Okulu’nda yapıldı.

Seminer

Hamit Süreyya Eremsel İlköğretim Okulu, Nurettin Uzun İlköğretim Okulu ve Org. Eşref Bitlis İlköğretim Okulu ile devam eden seminerlerin beşincisi bugün Orhangazi İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Oryantasyon seminerlerinin sonuncusu ise yarın (1 Ekim Cuma) İstiklal İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilecek.

Kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından verilen seminerlerde; bu yıl okula ilk adımı atan birinci sınıf öğrencilerinin okula uyum sağlaması konusunda ailelerin yapması gereken konular anlatılıyor.

AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ SÜRÜYOR

Bu arada, Sultangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ve 1500’e yakın ev hanımının katıldığı “Aile İçi İletişim” seminerleri de devam ediyor.

Seminere katılanlar ertesi gün düzenlenen kültürel gezilerle tarihi ve turistik mekanları görme imkanına kavuşuyorlar.
 

seminer

Kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, bu yıl okulla tanışan öğrencilerinin velilerine, çocuklarının okula uyumu konusunda önemli ipuçları veriyor.