Kim bunları Profesör yaptı? Çürük binaları yapanlar, tedbir almayan yetkililer varken Allah'ın ne suçu var be adam!? Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Göker, binlerce yurttaşın yaşamını yitirdiği deprem felaketinin ardından “Deprem veya binalar öldürmez, Allah öldürür. Mars'ta da olsaydı onlar öleceklerdi" dedi.

Türkiye, yıllardır alınmayan tedbirler nedeniyle tarihinin en büyük felaketlerinden biri yaşarken, depremin yanı sıra bir de soğuk hava koşulları ve açlıkla boğuşan yurttaşlar kendi imkanlarıyla enkaz altında kalanları kurtarmaya çalışırken “profesör” unvanlı akademisyen Ali İhsan Göker, depreme dair skandal bir paylaşım yaptı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Göker, Oktay Sinanoğlu’nun fotoğrafını profil fotoğrafı olarak kullandığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 6 Şubat’ta merkezi Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 kenti yıkıma uğratan depremlerde, binlerce insanın “Allah tarafından öldürüldüğünü” iddia etti.

Orta Karadenizin Sağlık Üssü 600 Yataklı Amasya Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı Orta Karadenizin Sağlık Üssü 600 Yataklı Amasya Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı

Göker, “Deprem veya binalar öldürmez, Allah öldürür. O da eceli geleni. Depremde ölenler aynı anda Mars’ta bile olsalar yine öleceklerdi. Ölüm mekana değil zamana bağlıdır” 

Fizikçi Prof Dr. Ali İhsan Göker'in sosyal medya hesabına sabitlediği  bir başka mesajda dikkat çekti.