ANTALYA'da Ak Partili Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron firmadan özel güvenlik görevlisi olarak çalışırken işten atılan ve belediye önündeki eylemde 5 yaşındaki kızı Tuana tarafından gözyaşları silinen Murat Aras, Muratpaşa Belediyesi'nde işe başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron firmaya bağlı olarak özel güvenlik görevlisi olarak çalışırken belediyenin personel tasarrufu gerekçesiyle 200 arkadaşıyla birlikte işten çıkartılan 3 çocuk babası 32 yaşındaki Murat Aras, CHP'li Muratpaşa Belediyesi'nde işe başladı. Aras, işten çıkarmaların ardından Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan eylemde gözyaşları içinde kalmış, o sırada kucağında bulunan kızı Tuana babasının gözyaşlarını elleriyle silmişti.

14 Ocak günü yeniden özel güvenlik üniformasını giyen Aras, Muratpaşa Belediyesi'nin Yeşildere Mahallesi'ndeki Eğitim Bilim Merkezi'nde işbaşı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada Aras'ın merkezde istifa eden bir özel güvenlik görevlisinin yerine işe başlatıldığı, Aras'ı işe almak için başka bir personelin çıkartılmadığı belirtildi.
Emre BAYLAN/ ANTALYA, (DHA)