Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı binasının içinde patlama meydana geldi. İçeride hizmet dururken, olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. İçeride yaralı olduğu ve bir kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevkedildi.

Patlama nedeniyle kaymakamlıkta maddi hasar meydana geldiği belirtiliyor.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR!


İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Binasında patlama meydana geldi. İlk alınan bilgilere göre, patlamanın Kaymakamlık binası içerisinde bulunan Nüfus Müdürlüğü katında oldu.

Nüfus Müdürlüğü’deki çöp kutusuna konulan bir ses bombasının yol açtığı belirtilen patlamada, Nuray Aktuğ ve Hasan Taşıyan isimli 2 vatandaş yaralandı

Güvenliği atlatarak içeri giren saldırganın elindeki paketi Nüfus Müdürlüğü katında bulunan bir çöp kutusuna bıraktığı ifade ediliyor.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi.

Polisin patlamanın ardından geniş güvenlik önlemi aldığı Gaziosmanpaşa Kaymakamlık Binası çevresinde toplanan vatandaşlar bir süre meraklı bakışlarla etrafı izledi. Polis vatandaşları bina çevresinden uzaklaştırarak güvenlik bantı çekti.

İlk belirlemelere göre patlamadan dolayı içeride yaralanmalar olduğu ve çevredeki hastanelere sevkedildiği bildirildi.

Kaymakamlık binası içerisinde ,Kaymakamlık ve Adliye ile Sağlık Grup Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü  bulunuyor.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR!

OLAY ANININ İLK GÖRÜNTÜLERİ