Gaziosmanpaşa-Eyüp- Bayrampaşa ilçelerinin Eski Edirne Asfaltıyla ayrıldığı noktada, Berec Uluyol mevkinde, Belediye otobüsünün yoldan çıkması sonucu kaldırımda simit satan bir vatandaş hayatını kaybetti. Kazaya karışan iki servis minübüsü ve belediye otobüsünde bulunan yolculardan 10 kişi de yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Cevatpaşa Beyazıt seferini yapan İETT'ye ait otobüs ile 34 JN 0546 VE 34 KV 411 plakalı iki minibüsün karıştığı kazada yoldan geçen 62 yaşındaki Hüseyin Çakır isimli simitçi araçların altında kalarak hayatını kaybetti, araçlarda bulunan 10 kişi de yaralandı.

Kazadan sonra Eski Edirne Asfaltı'nda trafik çift yönlü olarak tamamen kapandı. Sabah işine gitmekte olan vatandaşlar geç kalmanın telaşı ve stresine düşerken, yolkenarındaki kaldırımda simit satan vatandaşın araçların altında kalmış cansız bedeni herkesi üzdü.

BELEDİYE OTOBÜSÜNÜN DİREKSİYONU KİLİTLENDİ

Ayakkabısı bir tarafta, simit arabası parçalanmış ve simitler ise cansız bedeninin yanında yere serilmişti.  Olayın görü tanıkları, Bayrampaşa Cevat Mahallesi'nden gelen belediye otobüsünün Eski Edirne Asfaltına çıkış noktasında freninin ve direksiyonunun kilitlendiğini ve bu nedenle yola düz dalış yaptığını öne sürdüler.

Belediye otobüsünün yola girişiyle birlikte Eski Edirne Asfaltı'nda seyreden iki servis minübüsü de belediye otobüsüne çarptı. Belediye otobüsü direksiyonu kıramayınca kaldırımda bulunan simitçiyi altına alıp sürükledi. Simitçi bir servis minibüsü ve belediye otobüsünün altında ezilerek feci şekilde can verdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

aydınses-Özel


FECİ KAZANIN TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!






Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.