İşadamı Fehmi Öztürk, ortakları Fırat Muşlu ile Gelecek Partili Cuma İçten tarafından, kumpas, tehdit,darp ve tehditle,50 milyon dolar dolandırıldığını açıklamıştı. Buna karşılık Fırat Muşlu’da, Fehmi Öztürk’ü, ”Güveni kötüye kullanmak” gerekçesi ile mahkemeye verdi. Büyükçekmece 6.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, şikayetçi Fırat Muşlu, adliyeye daha önce Fehmi Öztürk’ü darp eden ve bu nedenle yargılanan, çeşitli suçlardan sabıkalı Cem Özmüş ile beraber geldi.Özmüş’ün duruşmaya girmek istemesini, işadamı Öztürk’ün başvurusu üzerine, mahkeme hakimi kabul etmedi. Duruşmada önlem için bir polis memuru buludu.

aydınSes/ÖZEL HABER

Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’da, her gün başta Çağlayan ve Anadolu Adliyesi olmak üzere,çeşitli adliyelerde yüzlerce dava görülüyor. Binlerce insanın girip çıktığı adliyelerde, çeşitli olaylar meydana geliyor.Bu olaylar,bazen ölümle ve yaralanmalar ile sonuçlanıyor.

50 MİLYON DOLARLIK KUMPAS DAVASI SÜRÜYOR

İşadamı Fehmi Öztürk, ortakları Fırat Muşlu ve Gelecek Partili Cuma İçten tarafından, kumpas, tehdit, darp ve hile ile 50 milyon dolar dolandırıldığını açıklamıştı. Öztürk, şirketinin noterden fesih ettiği,”Dost Meclisi” adı altında kurulan,” Tahkim Heyeti”nin, Cuma İçten,Şükrü Derici, Selahattin Tavusbay, Bayram Karakoç ve Süleyman Özdemir tarafından, elinden alındığı iddia ederek, suç duyurusunda bulunmuştu.

İŞADAMI ÖZTÜRK MUŞTA İLE FECİ ŞEKİLDE DARP EDİLMİŞTİ!

Fehmi Öztürk, 10 Temmuz 2018 tarihinde,Başakşehir’de bir pastanede oğlu Ercan Öztürk ile beraber kahvaltı yaparken,çeşitli suçlardan poliste kayıtları bulunan, Cem Özmüş ve Muhammed Dursun tarafından, muştalı saldırıya uğramıştı.Öztürk saldırıda sol gözünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.Hastanede yapılan muayenede,Öztürk’ün sol göz çevresinde çok sayıda kırık olduğu ve 3 mm gözünün içine çöktüğü anlaşılmıştı. Gözünde kalıcı organ hasarı olan Öztürk, ortağı Fırat Muşlu’nun yakınlarının yanında sigortalı olarak çalışan Cem Özmüş ve Muhammed Dursun’dan şikayetçi olmuştu.

ÖZTÜRK’Ü DARP EDENLER MAHKEMEDE YANINA OTURTULDU!

İşadamı Öztürk,darp edildikten sonra,ortakları Fırat Muşlu ve Cuma İçten hakkında şikayetçi olduğu Bakırköy 18. Ağır Ceza Mahkemesindeki  duruşmada ,korku dolu anlar yaşadı. Mahkeme kayıtlarına geçen olayda,Fırat Muşlu’nun avukatı Mehdi Şahintekin,iddialara göre, daha önce Fehmi Öztürk’ü darp eden Cem Özmüş’ü yanına oturttu.İşadamı Öztürk ,söz almak ve hakime yanına kendisini daha önce darp eden kişinin oturtulduğunu söylemek için elini kaldırınca,avukat Mehdi Şahintekin,Cem Özmüş’ü mahkeme salonundan dışarı çıkardı.Öztürk bu gelişme sonrası,Fırat Muşlu’dan şikayetçi oldu. Ancak,aradan bir yıl geçmesine rağmen,sabıkalı koruma Cem Özmüş’ün,savcılık tarafından ifadesinin alınmadığı ifade edildi

ADLİYEDE BODYGARDLI GÖZDAĞI HAKİMDEN DÖNDÜ!

İşadamı Fehmi Öztürk’ü, ortağı Fırat Muşlu’da, ”Güveni kötüye kullanmak” suçlaması ile mahkemeye verdi. Büyükçekmece 6.Asliye Ceza Mahkemesi’nde dün görülen davada, şikayetçi Fırat Muşlu,adliyeye daha önce Fehmi Öztürk ile oğlunu darp eden ve bu nedenle yargılaması süren,çeşitli suçlardan sabıkalı Cem Özmüş ile beraber geldi. İşadamı Fehmi Öztürk,duruşma öncesi mahkemeye “can güvenliği” dilekçesi verdiği için, polis önlem aldı ve Cem Özmüş’de duruşmaya giremedi.Duruşmaya güvenlik önlemi nedeni ile polis nezaretinde yapıldı.

ADLİYEDE KORUMA CEM ÖZMÜŞMAHKEME SALONU YANINDA BEKLEDİ!

Yaklaşık bir saat süren duruşma sonunda, 6.Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mehmet Emin Çelik, önce Fırat Muşlu’yu mahkemeden çıkardı ve Fehmi Öztürk’ü,10 dakika kadar duruşma salonunda bekletti.Buarada koridora çıkan Fırat Muşlu’nun, duruşma salonunun yanında oturan koruması Cem Özmüş ile bir süre bekledikten sonra, polisin uyarısı ile adliyeden çıktığı görüldü.Adliye çıkışında da,işadamı Fehmi Öztürk’ü darp eden, Cem Özmüş ve Fırat Muşlu’nun bir süre avukatı ile görüştükleri gözlendi. SüperHaber, Fırat Muşlu’nun,ortağı Fehmi Öztürk ile olan davasına yanında getirdiği koruması Cem Özmüş’ü, Büyükçekmece Adliyesi’nin girişinde, mahkeme salonunun girişinde ve adliye dışında görüntüledi.