Türkiye’yi sarsan operasyonla ilgili yeni bilgilere ulaşılıyor. Kanal D Ana Haber Bülteni’nde yer alan habere göre, soruşturmayı yürüten savcı Celal Kara, 3 bakanla ilgili fezleke hazırladı.

Savcı Kara, daha sonra bir bakanı daha soruşturma dosyasına ekledi. Bu bakanın, işadamı Reza Zerrab’tan 1,5 milyon dolar rüşvet alırken görüntülendiği ve soruşturmada isminin ilk defa yer alacağı iddia edildi.

Kanal D’nin haberine göre, savcı Kara’nın bu bakan hakkında da fezleke hazırlayıp Meclis’e göndereceği öğrenildi. Ek fezlekeyle birlikte soruşturma kapsamındaki bakan sayısı 4’e yüksTürkiye’yi sarsan operasyonla ilgili yeni bilgilere ulaşılıyor.

Kanal D Ana Haber Bülteni’nde yer alan habere göre, soruşturmayı yürüten savcı Celal Kara, 3 bakanla ilgili fezleke hazırladı. Savcı Kara, daha sonra bir bakanı daha soruşturma dosyasına ekledi. Bu bakanın, işadamı Reza Zerrab’tan 1,5 milyon dolar rüşvet alırken görüntülendiği ve soruşturmada isminin ilk defa yer alacağı iddia edildi.

Kanal D’nin haberine göre, savcı Kara’nın bu bakan hakkında da fezleke hazırlayıp Meclis’e göndereceği öğrenildi. Ek fezlekeyle birlikte soruşturma kapsamındaki bakan sayısı 4’e yükselmiş oluyor.elmiş oluyor.