Uzay KESMEN / İstanbul, (DHA) - BAYRAMPAŞA'da bir markete gelen silahlı 3 kişi, o sırada içeride iftar yapan market görevlilerini plastik kelepçe ile ellerinden bağlayarak etkisiz hale getirdi. Soyguncular, kasada bulunan yaklaşık 12 bin lira parayı alarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 20.50 sıralarında Muratpaşa Mahallesi, Kosova Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, markete gelen silahlı 3 kişi, o sırada içeride iftar yapan 3 market görevlisini plastik kelepçeyle ellerinden bağlayarak etkisiz hale getirdi. Soyguncular, daha sonra kasada bulunan yaklaşık 12 bin lira parayı alarak yaya olarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Soygun sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, market çevresini güvenlik şeridine aldı. Ekipler, uzun süre market içerisinde ve dışında inceleme yaparak delil topladı. Ayrıca, soygun sırasında markette bulunan görevlilerin de ifadesine başvurdu.

“BİZİ PLASTİK KELEPÇE İLE BAĞLADILAR"

Soygun esnasında içeride bulunan bir market görevlisi, “İftarımızı yapıyorduk. Soyguncular rahat bir şekilde kapıdan içeri girdiler. Silahlı ve 3 kişiydiler. Biri gözcülük yapıyordu. Bizimle bir işlerinin olmadığını söylediler. Daha sonra bizi plastik kelepçe ile bağladılar. Çok rahattılar, ellerinde eldiven ya da yüzlerinde maske yoktu. İki dakika içerisinde halledip gittiler dedi.

Polis ekipleri, soygunu yapan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.