İstanbul'da "Kredi kartları borçlarını öde" diye uyardığı eski eşinin usturalı saldırısına uğrayan kadın hastaneye kaldırıldı. Anne ve babasını ayırmaya çalışan 12 yaşındaki kız da kolundan yaralandı. Vücuduna 60 dikiş atılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE USTURA İLE SALDIRDI

Edinilen bilgiye göre olay saat 01:00 sıralarında Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Lalezar Sokak'da meydana geldi. Esat Selçuk Öcal (54) , çocukları 12 yaşındaki D.Ç ve 6 yaşındaki İ. Ç'yi görmek bahanesiyle eve geldi. Mahide Ç.(33) 2008 yılında boşandığı 13 yıllık eşi Öcal (54) ile kredi kartları borçları yüzünden tartışmaya başladı. İddiaya göre Öcal eski eşinin kredi kartlarını kullanıyor, ödeme yapmıyordu. Biriken borçlar nedeniyle çıkan tartışmada Öcal ustura ile çocuklarının gözü önünde, eski eşini vücudundan ve başından yaraladı.

ÇOCUĞUNU DA YARALADI

Bu sırada 12 yaşındaki D.Ç., babasına engel olmak istedi fakat o da babasının elindeki usturayla kolundan yaralandı. Çıkan gürültüleri duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yerde kanlar içinde yatan yaralı kadınla karşılaştı. Polis olay yerine 112 sağlık ekibi istedi. Sağlık ekipleri yaralı kadını ve çocukları ambulansla Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan kadının vücudunun çeşitli yerlerine ve kafasına yaklaşık 60 dikiş atıldı. Esat Selçuk Öcal ise olay yerinden kaçtı. Polis kaçan Öcal'ı yakalamak için çevrede arama başlattı. Polis, Maltepe, Zümrütevler Seher Sokak üzerinde kıyafetleri kan bulaşmış bir kişini olduğunun ihbarını aldı. İhbar üzerine söz konusu adrese giden polisler, Öcal'ı sokak da yürürken yakalayarak, Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Öcal'ın daha önce de eşini yaralamaktan gözaltına alındığı belirtildi. Mahide Ç'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.