Antalya’nın Alanya ilçesinde, 29 yaşındaki üç aylık hamile olan Sevilay Cevkiroğlu'nu boğazını keserek öldüren cinayet zanlısı H.S.(28), verdiği ifadesinde pişman olduğunu söyledi.

'' Bıçakla tehdit edecektim ama yanlışlık ve bir anlık refleksle bıçağı boğazına sapladı. Sırtını dönüp kaçmak istediği sırada bir kez daha sapladım. ''

YANLIŞLIKLA BIÇAĞI BOĞAZINA SAPLADIM

Gazipaşa İlçesinde Adana'ya kaçmak için bindiği otobüste yakalanan H.S, Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgulandı. H.S, polise verdiği ifadesinde cinayet anını soğukkanlılıkla anlattı. H.S.'nin ifadesinde, “Ben o binanın çatı izolasyonunda çalıştım.Yeni evli ve kocasının kuyumcu olduğunu biliyordum. Eve hırsızlık için gitmiştim ama kadının evde olduğunu bilmiyordum. Kapıyı kontrol için çaldım. Kadın kapıyı açtı. Kendisine izolasyon kontrolü için geldiğimi söyledim. O da kocasını cep telefonu ile aradı ve sonra telefonu kapattı. Telefonu kapatınca ben de zor kullanarak içeri girdim. Boğazına sarıldım bu sırada direndi. Bıçakla tehdit edecektim ama yanlışlık ve bir anlık refleksle bıçağı boğazına sapladı. Sırtını dönüp kaçmak istediği sırada bir kez daha sapladım. Ardından yatak odasından altınları alarak kaçtım" dediği öğrenildi.

Polise pişman olduğunu söyleyen zanlının adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

SON NEFESİNİ DİNLETTİ BİLGİSİ DOĞRU DEĞİL

Polis yetkilileri, haberlerde yer alan zanlının genç kadının 'kocasını telefonla arayarak son nefesini dinledi' şeklindeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.