CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç’un oğlu Deniz Koç ile Tuğçe Deveciler’in düğün törenine katılarak çiftin nikah şahitliğini yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gölbaşı Galatasaraylılar Birliği’nin yazlık tesisinde gerçekleştirilen CHP Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç’un oğlu Deniz Koç ile Tuğçe Deveciler’in düğün törenine katıldı. Düğün töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve diğer milletvekilleri hazır bulundu. Düğün törenine gelişinde Kılıçdaroğlu’na büyük ilgi gösterildi. Düğünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal aynı masada oturarak sohbet etti. Kılıçdaroğlu ve Baykal daha sonra sahneye çıkarak CHP Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç’un Oğlu Deniz Koç ile Tuğçe Deveciler’in nikah şahitliğini yaptı. Nikahı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıydı. Nikah sonunda evlilik cüzdanını Kemal Kılıçdaroğlu geline teslim etti.

Kılıçdaroğlu, çiftin evlilik cüzdanını verirken “Bu iki çapulcuya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ve onlardan yeni çapulcular bekliyorum.” dedi.