Düzce D-100 kara yolu Bolu Dağı Bakacak mevkiinde bariyerlere çarpan bir otomobilin alev alması sonucu otomobil sürücüsü yanarak can verdi.

    Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Hüseyin Ulusoy idaresindeki 06 HU 388 plakalı otomobil, kontrolden çıkınca bariyerlere çarptı. Kaza sonrası otomobilde yangın çıktı. Araç içinde sıkışan sürücü Hüseyin Ulusoy dışarı çıkamadı. Yoldan geçenler tarafından itfaiyeye haber verilmesOtomobil kara saplanarak dururken, yaralandığı tahmin edilen Hüseyin Ulusoy araçtan çıkamadı. Bu sırada aracın ön kısmından alevler yükseldi. Kazayı görenlerin ihbarıyla Düzce ve Bolu itfaiyeleri olay yerine geldi. İtfaiyenin müdahalesi ile araç söndürülürken, yanarak yaşamını kaybeden Hüseyin Ulusoy’un kömürleşmiş cesedi araçtan çıkarıldı.

Ulusoy’un cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp’a gönderildi. Ulusoy’un Ankara’da bir maden şirketinin sahiplerinden olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iyle Kaynaşlı ve Düzce Belediyelerine ait itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesi sonucu otomobil söndürüldü, ancak sürücü yanarak hayatını kaybetti.