Eminönü Küçükpazar semti, Küçükdolap Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binada sabah 06.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler Beyoğlu'ndan da göründü. Yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yavuz Sinan Mahallesi Atlamataşı Caddesi Küçükdolap Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın çatısında, saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Çatıda başlayan ve çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangın, kısa sürede büyüdü. Devriye görevi yapan polis ekipleri ile vatandaşlar binadan yükselen alevleri görünce olay yerine itfaiye ve ambulans çağırdı. Alevlerden kurtulmak isteyen 2 kişi üçüncü kattan atlayarak yaralandı. Dumandan etkilenen ve hafif yanık olan 3 kişi daha tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri, olayda 5 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.

Polis ekipleri güvenlik önlemi alarak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Yangın sebebiyle elektrik tellerinin kopması itfaiyenin çalışmalarında aksamalara yol açtı. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. İtfaiyenin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Bölgede çevik kuvvet polisi güvenlik önlemi aldı.

GURBET ELDE CAN VERDİLER