Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gelen ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, yaptıkları operasyonda 43 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Kimliğini gizli tutan bir kişi, dün saat 20.00 sıralarında Başahşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bölgenin 3 ayrı noktasında esrar maddesi olduğu ihbarını verdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile beraber operasyon düzenlendi. 3 ayrı bölgeye eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler, Güvercintepe Yeşilyurt sokakta bulunan bir kahvehaneden satışa hazır 54 paket esrar maddesi, Güvercintepe Ahmet Yesevi Caddesi üzerindeki bir ikametgahtan 40 kilo esrar maddesi ve son olarak Kayaşehir’de bulunan bir ikametgahtan satışa hazır 840 paket esrar maddesi ele geçirdi. Operasyon sonucunda toplamda 43 kilo 850 gram esrar maddesi ele geçirildiği açıklandı. Halit. Y. (30) ve Engin. Y. (30) gözaltına alındı.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yaklaşık 50 kilo uyuşturucu maddesi yakalandığını ve bundan dolayı emniyet ekiplerini tebrik ettiğini söyledi. Uysal, “Şu anda Bahçeşehir’de bir toplantımız vardı. Toplantıda haber aldık, 50 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirilmiş. Biz de buraya tebrik etmeye geldik. Özellikle bölgemizdeki insanlara ulaştırmak üzere hazırlanmış uyuşturucunun ele geçirilmiş olmasından dolayı çok mutluyuz“ dedi.