Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Milletin kendilerini hep başının üzerinde taşıdığını ifade eden Bakan Müezzinoğlu, “Bizim bu millete yanlış yapma hakkımız yok, eksik yapma hakkımız yok. Milletin önüne kendimizi koyma hakkımız yok'' dedi.

AK Parti’lilerle bir araya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, oy veren ya da vermeyen herkesin ortak partisi olduklarını belirterek, şunları kaydetti: “Bu millet kurulduğumuz günden bu yana AK Parti'ye asla yanlış yapmadı. Çok zor koşullarda, birilerinin kapalı kapılar ardında birçok senaryoyu çizdiğinde bile. Adımızla dalga geçtiler, logomuzla dalga geçtiler. Ama millet bunlara asla inanmadı, asla teslim olmadı, asla kanmadı. Genel başkanının milletvekili olmadığı bir seçimde neredeyse anayasal değişikliği yapacak bir çoğunlukla meclise gönderdi. Millet bizi hep başının üzerinde taşıdı. Bizim bu millete yanlış yapma hakkımız yok, eksik yapma hakkımız yok. Milletin önüne kendimizi koyma hakkımız yok. Milletin önüne partililerimizi koyma hakkımız yok.''

Birlik ve beraber olmaları gerektiğinin altını çizen Bakan Müezzinoğlu, “AK Parti'nin bir çok senaryoyu aşmasında yatan birlik ve beraberliktir. Bu birlik ve beraberlik bizleri ayakta tutmuştur. Biz samimiyetle kimseyi dışlamadan kucakladık.” diye konuştu.