Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği “Gaziosmanpaşa’da Ramazan” konulu fotoğraf yarışması sonucu katılanların fotoğraflarından bir seçki yapılarak hazırlanan sergi belediye binasında açıldı.


Yarışmada dereceye girenler ödüllerini düzenlenen törenle Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un elinden aldılar.

“GAZİOSMANPAŞA’DA RAMAZAN’’ FOTOĞRAF YARIŞMASI SERGİSİ AÇILDI…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, fotoğraf gibi önemli bir sanat alanında birbirinden değerli eserlerle yarışan tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bu yarışmada birincilik kadar önemil olan ilçemizdeki aidiyet duygusunu geliştirmekti. Bu nedenlede tüm eserlerin bizim gözümüzdeki değeri son derece büyüktür’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği “Gaziosmanpaşa’da Ramazan” konulu fotoğraf yarışması sergisi açıldı. 116 fotoğrafın katıldığı yarışma sonucu katılanların fotoğraflarından bir seçki yaparak hazırlanan sergi belediye binasında sergilenmeye başladı. Açılışını Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un yaptığı, 4 gün süreyle açık olacak olan sergi 08.00 - 17.00 saatleri arasında gezilebilir.



Yarışmada “Şıracı ve Çocuk’’ adlı eseriyle birinciliği kazanan Abdullah Tezer, ikinci Emre Ülüş ve üçüncü Mehmet Mutlu, Canon EOS 550 D Fotoğraf makinesi ve yine Canon’dan powershot model fotoğraf makinesi ödüllerini sergi öncesi düzenlenen törenle Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un elinden aldılar.  

Aydınses Gazetesi çalışanı Abdullah Tezer, birincilik ödülünü Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'un elinden aldı.