EKONOMİ eski Bakanı Zafer Çağlayan’ın dün Ankara'da yaşamını yitiren üvey annesi Perihan Çağlayan'ın cenazesi Muş'ta toprağa verildi. TBMM'de kendisinin de aralarında bulunduğu 4 bakanla ilgili oylamaya karşın cenaze törenine katılan Zafer Çağlayan, taziyeleri kabul etti.

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Perihan Çağlayan’ın cenazesi bugün saat 11.10'da THY'nin tarifeli uçağı ile Muş'a getirildi. Aynı uçakta Muş'a gelen Zafer Çağlayan, havalimanında protokol ve yakınları tarafından karşılandı. Cenaze konvoy eşliğinde kent merkezindeki Merkez Camii'ne getirildi.

Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına Zafer Çağlayan ile birlikte Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Ak Partili Feyat Asya, Emniyet Müdürü Faik Aksu, Ak Parti İl Başkanı Halis Saltık, partililer ve çok sayıda kişi katıldı. Perihan Çağlayan'ın cenazesi daha sonra  kent merkezindeki Taşo Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. 
Zafer Çağlayan cenazenin toprağa verilmesinden sonra mezarlıkta taziyeleri kabul etti. Çağlayan, gazetecilerin TBMM'deki oylamaya katılmak için Ankara'ya özel uçakla mı yaksa tarifeli uçakla mı döneceğine ilişkin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı.