YALOVA’da 1 Haziran’da yenilenen yerel seçimle Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Vefa Salman’a kutlama için çiçek gönderenlere çağrı yaparak, "Halkımızdan rica ediyorum, bize çiçek göndermek yerine vefat eden 301 vatandaşımızın ailelerine destek olmak amacıyla Soma’ya bağışta bulunsunlar" dedi.
Ziyaretçilerini ‘Şeffaf Odada’ ve makamda ağırlamaya devam eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalovalılar'a kendilerine çiçek gönderilmesi konusunda çağrı yaptı. Vefa Salman, şöyle konuştu:
"30 Mart yerel seçimleri sonrasında halkımız yoğun ilgi gösterdi ve gelen çiçeklerle belediyemiz adeta çiçek bahçesine döndü. 1 Haziran’da yenilenen seçimlerden sonrada ilk günden itibaren halkımız yine aynı ilgisini bizlerden esirgemiyor. Herkese bu konuda çok teşekkür ediyorum. Ancak halkımızdan bir ricam var. Mayıs ayında herkesin malumu Soma’da üzücü bir olay yaşadık ve 301 can yitirdik. Ben halkımızdan rica ediyorum, bize çiçek göndermek yerine vefat eden 301 vatandaşımızın ailelerine destek olmak amacıyla Soma’ya bağışta bulunsunlar. Bizleri anlayışla karşılayacaklarına ve bu çağrımıza halkımızın destek olacağına inanıyor, halkımızın ilgi ve alakasına bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum."

SG(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)