İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Kadir Topbaş, Arnavutköy ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Akpınar Mahallesi’nde yeni yapılan caminin açılışına katılan Topbaş, cuma namazı çıkışında vatandaşlara seslendi.

YERLERİNİZİN DEĞERİNİ BİLİN

İstanbul’da 2-3 milyon metrekarelik bir alanda dünyada örneği olmayan bir fuar ve kongre kampüsü yapacaklarını belirten Kadir Topbaş, “Havaalanının hemen yakınında 2-3 milyon metrekarelik alan içerisinde fuar ve kongre kampüsü getireceğiz. Bu ne demek? Bütün dünyanın en büyük fuar alanı burada olacak demek. Arnavutköy’e aş-iş demek. Arnavutköy’ün değerini 3’e 5’e katlaması demek. Yerlerinizin kıymetini bilin. Dünyanın en büyük fuarlarını, kongrelerini havaalanı yakınında Arnavutköy hudutları içerisine getireceğiz. Yerini TOKİ Başkanı ile belirledik, projeler çalışılıyor” şeklinde konuştu.

DOĞA PARKI İÇİN TOKİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ

2 milyon metrekarelik bir alanda doğa parkı yapmak istediklerini ifade eden Topbaş, “İstanbullu doğa parkını görmek için buraya gelecek. Çok farklı bir proje tasarlandı. Tasarımları elimizde. TOKİ’nin arazi imkanlarından yararlanabilirmiyiz diye TOKİ ile görüşüyoruz” ifadelerini kullandı.