MERSİN Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli, polis memuru 25 yaşındaki Gökhan Atkan 3 yıldan bu yana görüştüğü Namık Kemal Üniversitesi 1'nci sınıf öğrencisi kız arkadaşı 22 yaşındaki Cansu Erşan'ı Adana Havalimanı'nda, kendisine yardımcı olan polislerle birlikte pankartlar ve çiçekle karşılayarak süpriz evlilik teklifi yaptı.

Polis memuru Gökhan Atkan kendisini ziyarete gelecek olan kız arkadaşını karşılamak için Adana Havalimanı'na gelerek, elinde çiçekle ve pankartlarla 'Gelen yolcu bölümünde' beklemeye başladı. Elindeki çiçekleri gören Havalimanı'nda görevli polis memurları, Atkan'a neden çiçekler ve dövizlerle beklediğini sordu. Atkan, Mersin'de polis memuru olduğunu, kız arkadaşına süpriz evlilik teklifi yapacağını söyledi. Buradaki polis memurlarının da kendisine yardım edebileceklerini söyledi. Bunun üzerine, uçağın geliş saati beklenmeye başlandı.

POLİS DİZ ÇÖKTÜ

Uçağın inmesi ile birlikte polis memurları ellerinde tuttukları pankartlarla Cansu Erşan'ın salona girmesini bekledi. Erşan'ın alandan salona girdiği anda, polis memuru Gökhan Atkan kız arkadaşının önünde diz çökerek "Benimle evlenir misin?" dedi. Bir süre şaşkınlık içerisinde olduğu yerde bekleyen Erşan, polis memuru olan erkek arkadaşına sarıldı. Salonda bulunanların alkışları arasında yüzüğü takan, Atkan, kız arkadaşı ile birlikte kendisine yardımcı olan, Havalimanı'ndaki polis memuru arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Mersin'e gitmek için, ayrıldı.